top of page

Ohjeet

TUOTE

Painatusta varten tarvittavat tekstiilit tilataan xx kautta tai asiakas toimittaa itse materiaalin painettavaksi. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa seura-asut, työvaatteet, hupparit, t-paidat, colleget, pikeepaidat ja kangaskassit sekä laaja valikoima muista tekstiilejä. Lisäksi valikoimastamme löytyy kustomoidut ​roll upit, julisteet, banderollit sekä seiväsputket.

Tilausta tehdessä tulee ottaa huomioon millaiseen käyttöön tuotteet tulevat. Tuleeko tuotteet edustuskäyttöön, urheilu tai vapaa-ajan käyttöön? Kysy rohkeasti lisätietoa ja apua tuotteiden valitsemisessa.

  • Ota meihin yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta / tuotteista olet kiinnostunut saamaan tarjoushinnan.

  • Ilmoita samalla tuotteen mahdollinen väri (esim. musta).

  • Kuinka monta tuotetta olette tilaamassa?

  • Lähetä logo sähköpostitse ja kerro samalla logon värit (yksiväri- vai moniväripainatus).

Me toimitamme teille näytekappaleet sovitettavaksi, jos haluatte.

PAINATUS

Logon painatus (silkkipaino, lämpöpaino) tai brodeeraus.

  • Lähetä kuva painettavasta kuvasta /  logosta, niin pystymme helpommin laskemaan kustannusarvion painotöille

  • Kerro painovärien määrä, mihin kohtaan haluat painatuksen sekä kuinka suurena painatus tehdään (mitat cm)

  • Tuleeko vaatteeseen yksi tai useampi painatus? Jos tulee useampi painatus, niin kerro jokaisen painatuksen mitat (suuntaa antava koko) ja painovärien määrä per printti.

PAINOTIEDOSTO

Tiedostot lähetetään osoitteeseen mainoskettu@gmail.com 

 

Logoaineisto on suositeltavaa toimittaa vektorimuotoisena PDF-, EPS- tai AI-tiedostona. Suosittelemme lähettämään meille kuvan logosta, niin pystymme tarkistamaan sen painokelpoisuuden. Mikäli ette saa logosta tehtyä vektoria, niin voimme tehdä tarvittavat muutokset.

Mikäli teillä ei ole valmista logoa tai suunnitelmaa painoaineistosta, niin voimme suunnitella teille omien toiveidenne mukaan. 

Kysy lisätietoja!​

TILAUS JA VEDOTUS

Teemme kaikista tekstiilipainatuksista aina sähköisen vedoksen ennen tuotantoon etenemistä. Sähköisessä vedoksessa havainnollistetaan painatuksen kokoa, sen arvioitua sijaintia ja käytettyä painotekniikkaa tai painovärejä. Koska kyse on tekstiileistä, painatuksen sijainti ei koskaan voi olla millimetrien tarkkuudella sama.
Sähköinen vedos tehdään ainoastaan sitovaa tilausta vastaan. Emme tee vedoksia ilman tilausta. Tilaukseen edetään kun toimitat meille painettavan vaatteen tiedot: mikä tuote, mitä värejä ja kokoja. Lisäksi tarvitsemme aina tilaajan yhteystiedot, toimitusosoitteen ja Y-tunnuksen.

TOIMITUS

Toimitusaikamme riippuu tilauksen kappalemäärästä ja tilauksen aikataulusta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Painamme tilaukset tilausjärjestyksessä, mutta useasti löydämme ratkaisun myös kiireisimpiin tilauksiin. Pystymme painamaan vaatteita jopa muutaman päivän tuotantoajalla vedostuksesta.

 

Tilaukset toimitetaan valitulla toimitusmuodolla tai valmis tilaus on mahdollista noutaa paikanpäältä Hyvinkäältä. 

bottom of page