top of page

Tuotteet

Kauttamme saat tilattua lukuisten merkkien valikoimasta juuri sinulle parhaiten sopivat tekstiilit.

lataus (1).png

Craft

Craft on ruotsalainen urheiluvaatemerkki, joka tunnetaan laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä. Valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi urheiluvaatteet sekä varusteet. Craft teamwear mallisto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita urheilijoille ja urheiluseuroille. 

clique-logo-vector.png

Clique

Clique tarjoaa laajan vapaa-ajan valikoiman aina perusvaatteista teknisiin ominaisuuksiin. Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa

cottover_logo.png

CottoVer

Cottover Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja.

5f44d459db0fd1f46091a21a_skypro2.jpg
SkyPron tuotevalikoimista löytyy runsaasti eri valmistajien tuotteita mm. Fruit of the Loom. Tuotteet soveltuvat erityisesti kun haetaan kustannustehokkaita ratkaisuja.
 
Fruit of the Loomin laajasta tuotevalikoimasta löytyy mm. t-paidat, colleget ja hupparit.
5f44d3b4b5158064a656d641_dc-collection.jpg

Dc-collection

Dc-collencion tarjoaa laajan tuotevalikoiman moneen tarpeeseen. 

Gildanin kattavasta mallistosta löytyy t-paidat, colleget ja pikeet.

blaklader_big.png

Työvaatteet

Blåkläder ja Projob tarjoavat laajan valikoiman työvaatteita ja varusteita. Tutustu valikoimiin ja tilaa meiltä laadukkaat työvaatteet painatuksella toiveidesi mukaisesti.

bottom of page